Kā radīt pārtikas mājražotāju produktus? Kā piedāvāt radīto pārtikas mājražotāju produktu tirgū un pārdot to? Atbildes uz šiem un citiem jautājumiem sniedz programma, piedāvājot apgūt šādas tēmas:
- pārtikas mājražotāju produktI, to īpatnības, nepieciešamie resursi un to izmantošana pārtikas mājražotāju produkta un piedāvājuma veidošanā;
- higiēnas prasības kvalitatīva pārtikas mājražotāju produkta radīšanai;
- vides aizsardzības prasības un ilgtspējības pamatprincipus;
- pārtikas mājražotāju produkta cenas noteikšana;
- konkurentu novērtēšana, pārtikas mājražotāju produkta pieprasījuma pārzināšana un piedāvājumu ietekmējošie faktori;
- izprast klientu vajadzības un motivāciju un veidot ilgtspējīgas attiecības ar klientiem;
- dažādu pārdošanas metodes pielietojums.
Programmas apjoms: 80 akadēmiskās stundas (teorētiskās un praktiskās nodarbības), bet ir iespēja apgūt atsevišķus programmas moduļus.
Izglītības dokuments: RTA MIC apliecība.