Pieteikumā pirmkursnieki nosūtīja 2-3 savus mīļākos attēlus, no kuriem RTA sociālo tīklu facebook un instagram sekotāji izvēlējās favorītus.

RTA Rozes titula ieguvēja ir Izglītības, valodu un dizaina fakultātes studiju programmas “Sākumizglītības skolotājs” studente Anastasija Kedrina. Jauniete absolvējusi Rēzeknes 2. vidusskolu un izvēlējusies palikt dzimtajā pilsētā. Brīvajā laikā viņai patīk fotografēt un lasīt grāmatas. Anastasija priekšroku devusi studijām RTA pēc draugu ieteikumiem, tā kā viņi dalījušies ar savu pozitīvo pieredzi. “Es sagaidu no studijām jaunas zināšanas. Jau pēc pirmajām lekcijām sapratu, ka man tas interesē un ir daudz attīstības iespēju,” dalās domās par pirmajām studiju dienām Anastasija.

Ekonomikas un pārvaldības fakultātes studiju programmas “Biznesa vadība” students Deņiss Oļševskis ieguva RTA Bruņinieka titulu. Deņiss ir Austrumlatvijas Tehnoloģiju akadēmijas absolvents, kurš brīvajā laikā aizraujas ar ģitārspēli un apmeklē trenažieru zāli. Kā vienu no galvenajām RTA priekšrocībām jaunietis uzsvēra ērto atrašanās vietu – dzimtās pilsētas centrā. Deņiss no studijām sagaida daudz jaunas informācijas un draugus.

Paldies visiem, kuri piedalījās konkursā, lai saglabātu akadēmijas skaisto Rozes svētku tradīciju. 

Sabiedrisko attiecību nodaļa

Publicitātes foto